УКР РУС

Долю "Порту" та "Браги" вирішить іспанський рефері

16 травня 2011

Обслуговувати цьогорічний фінал Ліги Європи, в якому зійдуться "Порту" та "Брага", довірено 40-річному іспанському рефері Карлосу Веласко Карбальйо.

Карбальйо судитиме фінал Ліги Європи УЄФА-2010/11 у Дубліні, в якому вперше в європейських турнірах зустрінуться дві португальські команди "Порту" та "Брага".

Веласко Карбальйо очолить іспанську бригаду арбітрів, до якої увійдуть асистенти Роберто Алонсо Фернандес і Хесус Сальво Ґвадамуро, четвертий арбітр Давід Фернандес Борболан, а також двоє додаткових суддів за воротами - Карлос Клос Ґомес та Антоніо Рубінос Перес. Крім того, Хуан Юсте Хіменес виконуватиме обов'язки резервного асистента арбітра.

Із початку сезону Веласко Карбальйо працював головним арбітром в одному матчі Ліги Європи та шести поєдинках Ліги чемпіонів, в тому числі й у першій півфінальній зустрічі між "Шальке" та "Манчестер Юнайтед".

Інженер із Мадрида дебютував на європейському рівні у 2005 році, коли працював четвертим арбітром під час поєдинків елітного раунду чемпіонату Європи серед гравців до 19 років.