УКР РУС

Доля Бартомеу залежить від рішення каталонського уряду – президент Барселони як ніколи близький до відставки

26 жовтня 2020 Читать на русском

Керівництво "блаугранас" не хоче проводити голосування про недовіру очільнику клубу.

Як відомо, Барселона звернулась до уряду Каталонії (женералітету) з проханням перенести голосування щодо вотуму недовіри Бартомеу, призначене на 1-2 листопада, проте отримала відмову. Місцем голосування мав стати стадіон Камп Ноу і "блаугранас", через складність організації процесу в умовах коронавірусу, просили на підготовку ще 15 днів.

Барселона – Реал: каталонці офіційно поскаржились на арбітра Класіко

Відмова відтермінування женералітетом видається дивною ще й тому, що раніше уряд закликав всіх залишатися вдома і обіцяв ввести надзвичайний стан. Сьогодні "гранатово-сині" офіційним листом вдруге звернулись до Перо Арагонесло – виконуючого обов'язки керівника уряду Каталонії – з проханням призупинити футбольний плебісцит, повідомляє видання AS.

Якщо влада все-таки затвердить рішення про проведення голосування у раніше визначені дати, Бартомеу і його команда можуть вже завтра подати у відставку, аби не наражати на небезпеку каталонців (сосіос). Президент Барселони вже повідомив свою раду директорів, що відставка всього керівництва може бути оголошена завтра.

"Мене обурює, що ця людина досі працює в клубі": Піке вибухнув перед Реалом – про владу гравців і "дно" Барселони