УКР РУС

Додо: Бразильці Шахтаря кажуть, щоб запасався пуховиками

14 лютого 2018 Читать на русском

Захисник Шахтаря Додо розповів про адаптацію в Україні.

"Погода в Україні? Тут справді дуже-дуже холодно. У Корітібі, на півдні Бразилії, теж буває прохолодно і навіть часом іде сніг, але з місцевими морозами це не зрівняється. Бразильці допомагають порадами: кажуть, щоб запасався пуховиками, чоботами й іншим теплим одягом.

Що знаю про УПЛ? Бразильці, так само й Марлос, з яким ми родом з одного міста, розповідали, що це досить серйозний чемпіонат, де багато силової боротьби, і слід бути фізично міцним, аби виступати тут та протистояти суперникам. Зрозуміло, що наша команда трохи краще готова в певних тактичних аспектах, проте ми повинні переважати опонентів і за бажанням, щоб перемагати.

Матчі з Чорноморцем і Ромою? Ми повертаємось після тривалої зимової перерви й розпочинаємо серію офіційних поєдинків. Гадаю, до Чорноморця ми цілковито готові. Це буде хороша, так би мовити, розминка перед Ромою. У кожному разі той склад, що виставить Паулу Фонсека, має показати свою готовність до поєдинку Ліги чемпіонів. Для нас є надто важливими обидва матчі, і ми до них готові", – цитує Додо офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, Додо перейшов у Шахтар взимку з Корітіби.

Матч 20-го туру УПЛ між Шахтарем і Чорноморцем відбудеться 16-го лютого. Рому "гірники" приймуть 21-го лютого.