УКР РУС

"Дніпро" U-21 розтрощив "Атлетіко Паранаенсе" U-21 у фіналі міжнародного турніру в Індії

21 лютого 2016 Читать на русском

У фінальному матчі міжнародного "Sait Nagjee Amarsee International Tournament", що відбувався в Індії, молодіжка дніпропетровського "Дніпра" зустрічалась із однолітками з "Атлетіко Паранаенсе".

Гра завершилась більш ніж упевненою вікторією української команди із рахунком 3:0. Протягом першої половини більшою перевагою володіли дніпропетровці. Бразильці лише запам'яталися стандартом на 35 хвилині, який не змогли вдало реалізувати. За кілька хвилин ще один стандарт, проте вже в протилежні ворота виявився вкрай вдалим - Юрій Вакулко подав штрафний недалеко від карного, Денис Баланюк поборовся вгорі, і у підсумку на дальній стійці Ігор Когут в протиборстві із захисником проштовхнув м'яч за лінію воріт. "Атлетіко" одразу ж намагався відігратися, зокрема дуже небезпечним був штрафний на початку другого тайму.

Проте всі питання про переможця зустрічі дніпропетровці зняли на 62 хвилині - надактивний Денис Баланюк отримав передачу з глибини поля та спокійно відправив м'яча повз голкіпера. А вже наприкінці матчу Олексій Ларін, який вдало в дотик завершив простріл Вакулка, поставив фінальну крапку.

Відзначимо, що після фінального свистка відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів - Денис Шеліхов і Олександр Сваток отримали призи як найкращі голкіпер і захисник турніру відповідно.

Додамо, що у півфіналі дніпровці переграли "Уотфорд".

Індія. Міжнародний турнір "Sait Nagjee Amarsee International Tournament"

"Дніпро" U-21 - "Атлетіко Паранаенсе" U-21 - 3:0 ВІДЕО

Голи: Когут, 41, Баланюк, 62, Ларін, 86

Склад "Дніпра" (U-21): Шеліхов - Нагієв, Сваток (к.), Ларін, Лопирьонок - Васільєв, Когут (Костишин, 89), Кочергін, Вакулко, Луньов (Саламаха, 90) - Баланюк (Кірєєв, 80).