УКР РУС

"Дніпро" при порожніх трибунах мінімально поступився "Сент-Етьєну"

22 жовтня 2015 Читать на русском

Дніпропетровський "Дніпро" у рамках 3-го туру групового етапу Ліги Європи програв французькому "Сент-Етьєну" (0:1).

Єдиний гол у поєдинку телеглядачі побачили на 44 хвилині. Відзначився Амума. Відтак зараз у "Дніпра" 4 очки та третя сходинка у квартеті G. Попереду "Сент-Етьєн", який має стільки ж очок, та "Лаціо", в активі якого 7 залікових пунктів.  

Протистояння розпочалося із прикрої помилки арбітра, який зафіксував офсайд у Селезньова. Хоч насправді положення поза грою не було, і нападник міг виходити віч-на-віч. Після цього "Дніпру" було дуже важко побудувати конструктивну атаку, що також можна сказати й про гостей. Проходила понура, рівна гра, в якій ніхто із суперників не хотів ризикувати та йти вперед великими силами. Зазначимо, що у першому таймі було дуже мало небезпечних моментів, втім французам цього вистачило, щоб забити переможний гол.

Після перерви ми побачили більш агресивний футбол у виконанні "Дніпра", але цього було замало, щоб зламати опір "Сент-Етьєна", який, до слова, грав без кількох основних гравців. Під завісу зустрічі "дніпряни" влаштували міні-штурм та могли зрівняти рахунок, але удача була на боці "зелених" , які у підсумку втримали свої ворота на замку. В результаті "Дніпро" програв у важливому матчі, який міг стати переломним у груповому етапі та наблизити впритул команду Маркевича до плей-офф.

Ліга Європи. Груповий етап. 3 тур

"Дніпро" - "Сент-Етьєн" - 0:1

Гол: Амума 44