УКР РУС

"Дніпро" організовує неймовірний камбек у матчі з "Чорноморцем"

26 липня 2015 Читать на русском

Дніпропетровці, пропустивши два голи від "Чорноморця", зуміли відповісти чотирма влучними пострілами, які дозволили відсвяткувати перемогу.

Господарі поля володіли ініціативою впродовж усього матчу, але події у матчі розвивалися не за планом Мирона Маркевича. Втім у підсумку "дніпряни" продемонстрували характер та здобули першу перемогу у сезоні.

Все розпочалося із красивого голу Калітвінцева на 24 хвилині. Згодом Давид подвоїв перевагу "Чорноморця", що значно ускладнило завдання для "Дніпра". Підопічні Мирона Маркевича почали нервуватися, відтак їм майже нічого не вдавалося попереду. Такий розвиток подій засмутив Мирона Маркевчиа, який через надмірні емоції отримав червону картку від арбітра.

Втім "Дніпро", який впродовж усього матчу діяв першим номером, зумів організуватися та провів прекрасні півгодини поєдинку. Ротань на 63 хвилині взяв гру на себе та забив гол зі штрафного удару. Натхненні капітановим подвигом партнери пішли вперед та забили ще три голи. Окремо відзначимо, Ніколу Калініча, який постійно був на вістрі атаки та зумів оформити дубль. У підсумку поєдинок завершився із рахунком 4:2, який черговий раз довів, що у футболі ніколи не можна опускати руки.   

"Дніпро" - "Чорноморець" - 4:2

Голи: Калітвінцев 24, Давид 51, Ротань 63, Безус 71, Калініч 78, 90+4