УКР РУС

"Дніпро" – "Зірка" і ще 2 суботні матчі 8-го туру УПЛ. Анонс

17 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 8-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Сталь" – "Олімпік", "Карпати" – "Чорноморець", "Дніпро" – "Зірка".

"Сталь" – "Олімпік"

17 вересня, 14:00. Дніпро, "Метеор"

Головний арбітр: Микола Балакін

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Минулого туру "Сталь" наробила галасу в Запоріжжі, де змусила нервувати "Зорю". Кам'янці здобули 1 очко, хоча могли привезти додому і 3, якби не втрата концентрації і вдалі дії гравців суперника на останніх хвилинах матчу. "Сталь" поки посідає 9-ту сходинку турнірної таблиці і має плани, як мінімум, забезпечити собі місце подалі від зони вильоту, а як максимум – потіснити когось із першої шістки. Команді не вистачає стабільності, проте гра, яку показали "сталевари" в минулому матчі заслуговує на повагу.

"Олімпік" тиждень тому проводив матч із "Дніпром" і неприємно здивував суперника, відвантаживши 3 "сухі" голи у ворота Шеліхова. Донеччани, станом на сьогодні, замикають першу 6-ку команд таблиці і мають відрив в 1 пункт від "Олександрії". В матчі зі "Сталлю" підопічні Романа Санжара прагнуть продовжити набирати очки, аби претендувати на більш високі місця і, можливо, навіть поборотися за єврокубки. Сьогоднішні суперники не мають суттєвої різниці в класі, тому нічия нікого не здивує.

Орієнтовні склади команд:

"Сталь": Паньків Пашаєв, Іщенко, Стаменковіч, Довгий Карасюк, Каленчук – Кравченко, Деул Бой, Е. Малакян Комваліус.

"Олімпік": Махарадзе Олійник, Петров, Барановський, Немчанінов Доронін, Богданов Танчик, Поступаленко, Шестаков Лисенко.

"Карпати" – "Чорноморець"

17 вересня, 17:00. Львів, "Арена Львів"

Головний арбітр: Ярослав Козик

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Карпати" прийматимуть вдома "Чорноморець", після того, як зазнали чергової (вже 4-ї поспіль) поразки в чемпіонаті. Львів'яни на початку сезона отримували схвальні відгуки експертів за свою гру, проте результати, які переслідували "Карпати" далі, аж ніяк не можна було вважати позитивними. -2 очки в чемпіонаті ось вже 4 тури залишаються в пасиві "левів" і ставлять під загрозу подальшу роботу головного тренера Сергія Зайцева. Черговий непростий матч з одеситами стане, якщо не останнім шансом, то переломним моментом у кар'єрі наставника "Карпат". "Левам" і їхньому тренерові вкрай потрібен результат. Тут і зараз.

"Зуб даємо, буде круто". "Карпати" презентували оригінальний проморолик на матч проти "Чорноморця"

Що ж до "Чорноморця", то одесити наразі мають цілком протилежну картину. 4 перемоги поспіль стали неочікуваним щастям для вболівальників, які вже підзабули, коли востаннє бачили своїх улюбленців в такій формі. Підопічні Бабича, можливо, не завжди на 100% заслуговували перемоги, проте виривали необхідний результат і зберігали перевагу над суперником. Переможна хода "Чорноморця" має шанси продовжитися у Львові, якщо гравці відкинуть думки про успіх і зосередяться на "Карпатах" так, ніби і не мали тих 4-х перемог.

Орієнтовні склади команд:

"Карпати": Підківка Зубейко, Лобай, Нестеров, Костевич Рудика, Чачуа Грисьо, Мірошниченко, Худоб'як Бланко-Лещук.

"Чорноморець": Боровик Данченко, Хочолава, Мартиненко, Люлька Смірнов, Коробенко Калітвінцев, Ковалець, Татарков Коркішко.

"Дніпро" – "Зірка"

17 вересня, 19:30. Дніпро, "Метеор"

Головний арбітр: Юрій Грисьо

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Дніпро" отримав дзвінкий "ляпас" від "Олімпіка" в 7-му турі чемпіонату. Голкіпер дніпрян чимало помилявся, та й команда не показала тієї гри, за яку її нахвалювали після перемоги над "Зорею". Сьогодні підопічним Михайленка потрібно буде зібратися і прийняти вдома екзотичну "Зірку", яка підсилилась іноземними гравцями і молодим аргентинським тренером.

"Зірка" в минулому матчі здобула першу перемогу під керівництвом Друді і зрівнялась очками з "Волинню". Тепер кропивницька команда має в активі 4 очки і бажає закріпити успіх у поєдинку з "Дніпром". Якщо в "Зірки" вистачить холоднокровності і впевненості у власних силах, вони можуть скористатися бажанням "Дніпра" реабілітуватися за поразку від "Олімпіка" і зловити господарів на контратаці. Все залежатиме від того, як команда налаштується на цей матч.

Орієнтовні склади команд:

"Дніпро": Шеліхов – Адамюк, Сваток, Чеберячко, Влад – Кравченко, Політило, Ротань, Вакулко – Довбик, Баланюк.

"Зірка": Паст Саєнко, Борха, Ковальов, Бацула Перейра, Загальский Щедрий, Зубков Сітало, Чичиков.