УКР РУС

"Дніпро" – "Ворскла". Анонс

9 квітня 2011

Місце має значення.

24 тур. 09.04.2011. 17.00. Дніпропетровськ. Дніпро-Арена. Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова трансляція на нашому сайті.

Відстрілявшись у очних протистояннях із прямими конкурентами, "Дніпро" перейшов на заочну боротьбу за бронзу (чи навіть срібло?). Проте після виїзної поразки від донецького "Металурга" (2:3) навіть четверта позиція "Дніпра" опинилася під загрозою з боку "Карпат": львів’яни підкралися до дніпрян на відстань одного очка. Водночас похибкою підопічних Хуанде Рамоса скористався "Металіст", пішовши у триочковий відрив. Ситуацію ускладнила вчорашня перемога харків’ян над "Зорею" (2:0).

Натомість "Ворскла", що в другому колі досі показувала невиразну гру, минулого тижня вибухнула у домашній грі проти "Севастополя" (4:0), обійшовши одразу "Оболонь" та "Зорю". Мотивація у полтавчан непогана: за певних обставин перемога у Дніпрі підніме їх з десятого на сьоме місце.

Що ж, турнірне значення гри немале. Крім того протистоянням цих команд притаманна гра на рівних, в якій би ситуації не перебували суперники: протягом останніх чотирьох років перевага переможця не складала більше одного голу (за винятком торішньої зустрічі в Полтаві, де дніпряни перемогли 2:0). І все ж статистична перевага на боці "Дніпра": 16 перемог, 5 нічиїх та 3 поразки, і жодної домашньої поразки.

Дискваліфікованих немає.

Травмовані: Холєк, Гоменюк, Денісов, Коноплянка, Рівас, Стрініч ("Дніпро") – Оберемко, Чеснаков, Курілов ("Ворскла")

Матч першого кола: "Ворскла" – "Дніпро" (0:2 – Коноплянка, 2; Назаренко, 79)

Наш прогноз: 2:1

Найпопулярніший прогноз: 2:0

Максим Федак, для "Футбол 24"