УКР РУС

"Дніпро" - "Ворскла" - 2:0. ВІДЕО. ФОТО

9 квітня 2011

Завдяки дублю найкращого бомбардира Прем'єр-ліги Євгена Селезньова "Дніпро" здобув "суху" перемогу над полтавчанами.

"Дніпро" - "Ворскла" - 2:0 (1:0)

Голи: Селезньов 9, 51.

Ворскляни хоч і упирались з усіх сил в Дніпропетровську, однак здобути результат проти розлюченого втратами очок "Дніпра", так і не зуміли. Тож сподівання Миколи Павлова на те, що у "Дніпра" завершаться нестабільні виступи вже після матчу з "Ворсклою", не збулись.

Зі свистком арбітра дніпряни кинулись уперед.  Довго встояти полтавчанам не вдалось: на 9-й хвилині Селезньов вибіг на побачення з Величком і переграв його. Однак у "біло-зелених" швидко розправились крила, вони зуміли кілька разів серйозно загрожувати воротам Лаштувки проте кіпер "Дніпра" був на висоті.

В другій половині моменти у "Ворскли" теж були (хоча і в дніпропетровців було немало нагод відзначитись). Та вдалось ще раз записати своє ім'я в протокол забитих голів все томуж  Селезньову, який ударом з-за меж штрафного пробив Величка.

Перемога дозволила "Дніпрові" не відпустити далеко "Металіст" і зберігати шанси на бонзові медалі.

"Дніпро": Лаштувка, Інкум, Кравченко, Мандзюк, Жуліано, Чеберячко, Русол, Назаренко (Ферейра 71), Ротань, Селезньов, Гладкий (Матеус 46).

"Ворскла": Величко, Вовкодав (Пєсков 15), Даллку, Краснопьоров, Маркоскі, Кулаков, Безус, Осипенко, Селін, Лешко (Карпович 46), Єсін (Громов 79).

Попередження: Кравченко 12, Ротань 29 - Безус 54, Даллку 55.

Вилучення: Селін 87 (друге попередження)

2: