УКР РУС

"Дніпро" - "Таврія" - 2:2. ВІДЕО. ФОТО

6 березня 2011

Суперматч у Дніпропетровську завершився бойовою нічиєю.

Хуанде Рамос з перших хвилин кинув у бій усіх своїх зіркових новачків, проте вони, м'яко кажучи, не вразили. За весь перший тайм дніпряни не спромоглися на жоден момент, який можна було б назвати гольовим. Не було особливо гаряче і біля воріт Лаштувки, проте своїм шансом підопічні Валерія Петрова скористалися. На 37-й хвилині Антон Шіндер прострілив зліва, а Руслан Платон зльоту пробив просто у кут - без шансів для Лаштувки.

А дурга половина гри стала справжньою окрасою дебютного навесні туру. На початку другого тайму сімферопольці повинні були вирішувати долю матчу, але не використали два моменти. Спочатку Марковіч з 10-ти метрів лише трохи не поцілив у кут воріт, а потім м'яч розійшовся з дев'яткою після пострілу Корнєва. Коли, здавалося, сімферопольці зуміли заспокоїти гру, дінпропетровці таки спромоглися не тільки зрівняти рахунок, але й вирватися вперед. Спочатку Селезньов після скидки Гладкого за допомогою рикошету зумів пробити Кахрімана. А за кілька хвилин справжній шедевр вдався Стрінічу - хорват як з катапульти вистрілив з 30-ти метрів, після чого "куля" від поперечки влетіла у ворота.

Здавалося, "Дніпро" доведе матч до перемоги, але іншої думки були сімферопольці. Ідахор знайшов пасом у штрафному Фещука, і той пробив точно поміж ніг Лаштувці, який в результаті став головним невдахою матчу.