УКР РУС

"Дніпро" – "Севастополь". Анонс

17 квітня 2011

Статистика проти реалій: хто кого?

25 тур. 17.04.2011. 17.00. Дніпропетровськ. Дніпро-Арена. Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова трансляція на нашому сайті.

Результати останніх ігор "Севастополя" можуть неабияк здивувати, тим більше, що пов’язати їх із рівнем суперників кримчан логічно непросто: перемога 3:1 над "Карпатами", що вперто і небезуспішно борються за четверте місце, поразка 0:4 від "Ворскли", яка от уже п’ять ігор поспіль не могла здобути перемоги і розгром "Волині" 4:1, яка, зрештою, переживає складні часи. Цікаво, що в цих трьох матчах перемоги севастопольці здобували лише на своєму полі, звідки в першому колі той же "Дніпро" повернувся ні з чим, окрім голу престижу на останній доданій хвилині (2:1).

Після київської нічиєї "Карпат", яка гарантує "Дніпру" збереження четвертої позиції принаймні на наступний тур, дніпряни можуть зіграти більш розкуто, тим паче, що гратимуть вдома, а "Севастополь" на виїзді – це не та команда, що забиває три-чотири голи. Крім того, гра "Дніпра" в останніх матчах більш стабільна, ніж гра суперника: у другому колі підопічні Хуанде Рамоса зазнали лише однієї поразки й лише в одній грі забили менше двох м’ячів.

Скромна статистика втім свідчить на користь гостей: єдиний матч цих суперників завершився впевненою перемогою "Севастополя" 2:1 (як уже було сказано, "Дніпро" відквитав один гол на останній хвилині гри). В турнірному плані очки на "Дніпро-Арені" дуже важливі для обох команд: перемога господарів дозволить їм відірватися від "Карпат", а також втримати на стабільній відстані "Металіст", що свою перемогу вже здобув учора. А от "Севастополь" попри нестабільність результатів після цього туру може практично вийти із зони вильоту: саме три очки потрібно кримчанам, аби зрівнятися за цим показником із "Іллічівцем" та "Кривбасом".

Дискваліфіковані: Руслан Ротань ("Дніпро") – Ігор Скоба ("Севастополь")

Травмовані: Коноплянка, Денісов, Стрініч, Рівас, Пашаєв, Холєк, Гоменюк (усі - "Дніпро")

Матч першого кола: "Севастополь" – "Дніпро" - 2:1 (Зборовський 25, 78 – Селезньов 92)

Прогноз матчу: 2:0.

Максим Федак,  для сайту "Футбол 24"