УКР РУС

"Дніпро" - "Севастополь" - 2:2. ВІДЕО. ФОТО

17 квітня 2011

Дніпропетровське "Дніпро" вкотре підвели проблеми у захисті.

В першій половині гри активншіми були господарі поля, але великої кількості гольових моментів їм створити не вдалося. Хоча уже в дебюті матчу міг забивати Назаренко, але без будь-якого спротиву захисників з меж штрафного запустив м'яч на трибуни. До честі кримчан, вони і не збиралися повністю відсиджуватися в обороні, постійно турбуючи захист дніпропетровців небезпечними контратаками. Лише один Салхі міг забивати двічі, проте його удари з вбивчих позицій виявилися неточними. І все ж відкрили рахунок господарі поля. Сергій Назаренко зі штрафного з 18-ти метрів пробив без шансів для Веремка. Севастопольці знайшли в собі сили відігратися ще до перерви. Жабокрицький прострілив з правого флангу на дальню стійку, оборона дніпропетровців вкотре провалилася, і Салхі цього разу своєї нагоди не змарнував.

Початок другого тайму виявився шокуючим для дніпропетровців: Жабокрицький прострілив справа, і Ференчак ледь помітним доторком переправив кулю у дальній від Лаштувки кут воріт. Проте відігралися дніпропетровці досить швидко. Назаренко кину у прорив Селезньова, і того у власному штрафному ціною червоної картки і пенальті завалив на газон Шандрук. Назаренко "з точки" пробив у протилежний кут від того, в який кинувся Веремко. До завершення матчу "Дніпро" створив кілька моментів, аби вирвати перемогу, проте реалізувати свої шанси дніпропетровці не зуміли. Найкращий з них був у Льопи, який з кількох метрів ударом на розстріл влучив просто у Веремка. Севастопольці ж, незважаючи на гру у меншості, шукали свої шанси на контратаках, і навіть могли вирвати перемогу, проте удару Ібраімі за дві хвилини до фінального свистка не вистачило кількох сантиметрів, аби м'яч опинився у сітці.

Команда Рамоса втратила очки на власному полі в матчі з одним з аутсайдерів, і тепер у "Дніпра" залишилися примарні шанси на те, аби здобути бронзові нагороди.