УКР РУС

"Дніпро" - "Металург" З. Анонс

30 квітня 2011

Дніпровське дербі 2: врятувати "Металург".

27 тур. 30.04.2011. 19.30. Дніпропетровськ. Дніпро-Арена. Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова трансляція на нашому сайті.

Друге поспіль дніпровське дербі на тому ж стадіоні з тими ж умовами для суперників. Знову "Дніпро" приймає аутсайдера, і цього разу його опоненту необхідна перемога будь-якою ціною. Запорізький "Металург" почав поступово вибиратися із кризи, в якій перебуває ще з початку турніру. Запорожці не зазнавали поразки ось уже три зустрічі поспіль, при чому зуміли двічі перемогти та відібрати очки в "Динамо". Такі успіхи команди дали певний результат і сьогодні до виходу із зони вильоту металургам бракує шість очок. Слід врахувати, що "Кривбас" та "Севастополь" в цьому турі чекає очна зустріч, тож перемога в Дніпрі гарантує запорожцям скорочення рятівної відстані до трьох-чотирьох очок.

"Дніпро" й надалі ставить за мету здобути бронзові медалі, для чого підопічним Хуанде Рамоса треба скоротити чотириочкове відставання від "Металіста". Програють дніпряни нечасто, проте мають іншу слабкість - часті нічийні результати, зокрема й у матчах із аутсайдерами. Так, попередній офіційно домашній матч "Дніпро" заледве звів унічию проти "Севастополя" (2:2).

В останніх чотирьох іграх перемогу незмінно святкували дніпряни, а загальна статистика взагалі свідчить на користь нічийного результату: 6 перемог "дніпра", 2 перемоги "Металурга" та 7 нічиїх.

Дискваліфікований: Євгеній Чеберячко (Дніпро).

Травмовані: Гоменюк, Голєк, Пашаєв, Матеус, Рівас (всі - "Дніпро")

Матч першого кола: "Металург" – "Дніпро" – 0:3 (Мандзюк 38, Гоменюк 84, Кравченко 87)

Наш прогноз матчу: 1:1.