УКР РУС

"Для збірної України не буде дивом посісти перше місце у групі": Назаренко – про перспективи "синьо-жовтих" у Лізі націй

18 жовтня 2020 Читать на русском

Екс-півзахисник збірної України Сергій Назаренко поділився очікуваннями від заключних матчів команди Шевченка у Лізі націй.

"Нехай це і прозвучить голосно, але чому б Україні в останніх двох матчах не поборотися за щось більше, ніж право залишитися у вищому дивізіоні Ліги націй? Вважаю, що для команди Шевченка не буде дивом посісти перше місце у групі. Мало хто вірив у перемогу над іспанцями, а цей виграш дає привід для оптимізму.

"Треба налаштовуватися і на Німеччину, і на Швейцарію – все може бути": Маркевич вірить у диво від збірної України

Незважаючи на суперників, і, часом, негативний результат, збірна України видала свій максимум. Будемо сподіватися, що до листопадових матчів всі футболісти опиняться в строю, і національна команда буде виглядати ще краще, ніж, наприклад, в поєдинку з іспанцями. Так що чекаємо приємних сюрпризів", – сказав Назаренко у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, Україна після 4-х турів посідає у турнірній таблиці групи А4 Ліги націй третю сходинку, набравши однакову кількість очок з німцями. Лідирує у квартеті Іспанія, замикають четвірку швейцарці.

Україна пережила шторм – новий лідер і ще 9 переможців унікального циклу врятували та зробили заявку на Євро