УКР РУС

"Для Сидорчука це буде наука": Маркевич підтримав рішення щодо дискваліфікації лідера Динамо

27 листопада 2020 Читать на русском

Мирон Маркевич вважає цілком справедливою триматчеву дискваліфікацію хавбека Динамо Сергія Сидорчука за фол проти Віктора Корнієнка.

"Я думаю, що якщо передбачено 4, а йому дали 3 матчі дискваліфікації, то це нормально. У будь-якому разі для Сидорчука це буде хороша наука. Не думаю, що він навмисно хотів завдати травму. Інша справа, що є футболісти, які зловживають грубими фолами. А Сидорчук жорсткий футболіст, він не завжди встигає.

Сидорчук ризикував отримати ще більшу дискваліфікацію – Динамо заступилося за свого капітана

Тому я не думаю, що це було спеціально зроблено, він просто не встиг. Корнієнко швидше прокинув м'яч, тому виникла така ситуація. Віктор хороший гравець. Думаю, що у нього має все вийти і буде шанс повернутися в збірну. З іншого боку, Сидорчук правильно зробив, що перепросив. Це ще раз доводить, що він не робив цього навмисно. Це футбол. В майбутньому йому треба бути обережнішим", – пояснив Маркевич в коментарі Meta-ratings.

Додамо, що Сидорчук вже встиг відбути один матч покарання – 10 тур, в якому Динамо перемогло Інгулець (2:0). Попереду у киян поєдинки з Ворсклою та Маріуполем.

"На Сидорчука не тримаю зла": Віктор Корнієнко – про травму, сльози, хейтерів, ігнор зірки Реала і пригоди у Тернополі