УКР РУС

"Яремчук – "пожежний" варіант для Роми", – відомий скаут

24 серпня 2019 Читать на русском

Скаут Алекс Великих поділився своєю думкою щодо інтересу до форварда Гента Романа Яремчука клубів італійської Серії А.

"Вважаю, що більш конкретний інтерес до його особи був у Лаціо. "Біло-блакитні" перебувають в активному пошуку нападника з такими антропометричними даними і функціоналом. Але слід зазначити, що в пріоритеті у них гравець загребського Динамо Дані Ольмо. Проте його ціна висока для "орлів". Яремчук же дешевший, та й, до того ж, стабільно забиває в Європі, тому варіант з його підписанням римському клубу був би об'єктивно цікавий.

Рома близька до підписання Яремчука, – ЗМІ

Що стосується Роми, то я б сказав, що кандидатура Яремчука – "пожежний" варіант для клубу. Команда з новим тренером і новим спортивним директором, які мають досвід роботи з українськими футболістами і агентами, могла б розглянути Яремчука, але лише в разі, якщо зірветься цікавіший трансфер.

Що стосується мого бачення моделі ідеального чемпіонату для Яремчука, то це, швидше за все, Бундесліга, або ж АПЛ . Хоча і в Серії А, можливо, він би мав ігрову практику, правда, більше як гравець ротації, здатний дати відпочити в певних іграх лідерам нападу. Саме в цьому амплуа його можна було б використовувати в провідних колективах.

Лаціо знайшов альтернативу Яремчуку – форвард виступав в УПЛ

Сезон італійських клубів, що грають в єврокубках, досить довгий, тому гравець рівня Яремчука став би в нагоді багатьом з них. Його невисока трансферна ціна, зарплата, досвід гри в Європі і збірній України, результативність, а також молодість роблять його привабливим для команд із Серії А", – сказав скаут в інтерв'ю footboom.com.