УКР РУС

Директор українського стадіону описав наслідки обстрілу, який здійснили російські окупанти

30 червня 2022 Читать на русском

Директор Центрального стадіону Миколаєва Володимир Коссе прокоментував, як виглядає арена після влучання російських снарядів.

"Удар прийшовся о п'ятій ранку. Ушкоджень стадіон отримав багато. Повністю розбито адміністративний корпус арени, в якому постраждали всі офіси, в тому числі офіс МФК Миколаїв. Особливо прикро, що всі вони були новими, збудованими вже після моєї появи на нинішній посаді. Пошкоджено також роздягальні, електротабло, бігова доріжка. Поряд з тренерськими рядами на ній зяє величезних розмірів вирва, що утворилася від надпотужного вибуху. На трибунах чимало розбитих пластикових крісел, а футбольний газон усіяний великою кількістю уламків та дрібних осколків.

Черговий стадіон України потрапив під обстріл окупантів – розмір вирви вражає

На стадіоні вже побували журналісти з Італії, Франції та відомої катарської телекомпанії "Аль-Джазіра". Представники перших двох країн подивилися на поле та сказали, що воно у хорошому стані і на ньому можна грати. Якби не маса відходів від ракетного удару! Адже уламків на ньому безліч. До цього поле нашого стадіону завжди було у хорошому стані, про це у місті знали всі. Навіть коли цілий місяць у Миколаєві не було води, я домовлявся, щоб її в іншому місці набирали в бочки, привозили і поливали газон. І ось тепер таке...

Постраждалі на стадіоні під час обстрілу? На щастя, із приємного можу зазначити, що жертв немає. У такий ранній час на об'єкті нікого з людей не було. Вранці на стадіоні побувало чимало людей із міських структур, які оглядали масштаби руйнувань та оцінювали кількість завданих збитків. Зокрема, мер Миколаєва пообіцяв допомогти у ремонті арени, проте лише після закінчення війни. Адже будь-якої миті може "прилетіти", і все те, що було відремонтовано, постраждає знову. З ним у цьому я цілком погоджуюся.

Тому поки що приберемо все від наслідків обстрілу і чекатимемо на перемогу. Нехай Господь дарує нам мир, щоб ми грали у футбол, жили та раділи життю разом з дітьми", – поділився Коссе у коментарі UA-Футбол.

Росія напала на Україну: загибель футбольного тренера, Динамо програло в благодійному матчі (LIVE)