УКР РУС

Директор стадіону Динамо розповів про ремонтні роботи на арені

3 травня 2018 Читать на русском

Директор стадіону Динамо імені Валерія Лобановського Юрій Піхтовніков розповів про підготовку арени до фіналу жіночої Ліги чемпіонів, який пройде 24 травня.

"Йде плановий ремонт вишок і освітлення. Рік тому ми зробили ремонт основи і металевих конструкцій вишок всередині і зовні. Також відремонтували огорожу сходів, які ведуть наверх, встановили додаткову систему безпеки.

Україна може подати заявку на проведення фіналу Ліги Європи і матчу за Суперкубок УЄФА

У нинішньому році, з настанням гарної погоди, розпочали фарбування вишок, також робимо антикорозійний захист. На даний момент вже пофарбована одна вишка, друга – в процесі. До 20 травня закінчимо всі чотири.

Можливо, так співпало, але ми робимо ремонт, повторюся, планово, а не під якусь конкретну подію або турнір. У будь-якому випадку, це питання безпеки, і його необхідно вирішити в максимально короткі терміни", – цитує Піхтовнікова офіційний сайт Динамо.

До слова, в нинішньому сезоні стадіон прийме ще 3 матчі. В УПЛ Динамо прийме Маріуполь та Шахтар, а у фіналі жіночої Ліги чемпіонів зіграють Ліон та Вольфсбург. Фінал ЛЧ пройде 24 травня.