УКР РУС

Директор Оболоні-Бровар – про нового тренера: З ним команда гратиме у футбол, який сподобається вболівальникам

14 січня 2020 Читать на русском

Директор київської Оболоні-Бровар Олександр Різніченко розповів, чому керівництво клубу прийняло рішення призначити головним тренером команди Олега Мазуренка.

"Мені дзвонили з приводу Павла Яковенка, Олександра Головка, Сергія Шищенка. На електронну пошту деякі тренери надсилали свої резюме. Але рішення щодо Олега Мазуренка було прийнято. Все-таки він наш, гравець Оболоні, він багато років віддав цьому клубу.

Оболонь-Бровар офіційно призначила нового тренера, який замінив Ковальця

Він живе цим. Наскільки я його знаю, він просто живе цим. Якщо треба, він буде і жити на стадіоні, щоб вирішувати завдання.

Тренерський штаб залишається практично той же, крім головного тренера. Сьогодні Мазуренко був представлений тренерському складу, лікарям, масажистам, адміністраторам. Все залишається поки без змін.

Оболонь-Бровар буде агресивнішою у нападі з новим тренером, буде більше моментів, будемо грати у футбол, який сподобається вболівальникам", – сказав Різніченко в ефірі Футбол NEWS.

Нагадаємо, Мазуренко очолив першу команду Оболоні-Бровар після відставки Сергія Ковальця. Наразі київська команда посідає 6 місце у турнірній таблиці Першої ліги, відстаючи від лідера, львівського Руха, на 2 очки.

Збірна України перед Євро-2020: топ-7 кандидатів для Шевченка на випадок форс-мажору