УКР РУС

"Динамо" впевнено перемогло "Маккабі"

29 вересня 2015 Читать на русском

Київське "Динамо" у матчі 2-го туру групової стадії Ліги чемпіонів перемогли "Маккабі" з Тель-Авіва на стадіоні "Самі Офер" з рахунком 0:2.

Голи у матчі на рахунку Андрія Ярмоленка та Жуніора Мораєса, відзначитись яким допоміг Дерліс Гонсалес.

Команди виглядали досить рівно за невеликою переваги у володінні м'ячем господарів поля. "Динамо" ж після забитого на 4-й хвилині поєдинку голу грало від оборони, розраховуючи на контратаки, які розганяли Ярмоленко та Гонсалес.

Варто відзначити запал, з яким діяв Гонсалес. Парагвайський вінгер віддав чудовий гольовий пас на Ярмоленка, неодноразово брав гру на себе, загрожуючи воротам "Маккабі". Варто відзначити, що помітно покращилась взаємодія Гонсалеса із партнерами. Дерліс не раз виконував точні діагоналі на Ярмоленка, які ефективно розхитували оборонні побудови ізраїльського клубу.

Попри майстерний забитий гол, в цілому непомітним на полі був центрфорвард "Динамо" Жуніор Мораєс. Бразилець намагався знаходити вільний простір, відкривався у пошуках м'яча, але, отримавши його, неякісно ним розпоряджався.

Багато помилялись при виконанні першого пасу вперед центральні захисники "Динамо" Хачеріді та Драговіч. Проте оборонні функції центрбеки виконували надійно.

Щодо "Маккабі", то команді явно не вистачало лідера на полі. Ізраїльтяни повільно повертались із атаки в оборону, не раз попадаючись на контратаки "Динамо". "Маккабі" немало створила напівмоментів біля воріт Шовковського, застосовуючи навісні передачі із флангів, а також команда намагалась вертикальними передачами вскрити оборону киян. Втім, захисники "Динамо" розгадували задуми господарів і переривали усі гострі випади "Маккабі".

У іншому матчі групи "Порту" переміг "Челсі" (2:1). Відтак кияни вийшли у лідери групи із 4-ма очками у активі і посідають перше місце завдяки кращій різниці забитих/пропущених м'ячів.

Ліги чемпіонів. Груповий етап. 2 тур

Група G

"Маккабі" - "Динамо" - 0:2   ВІДЕО усіх голів і моментів

Голи: Ярмоленко, 4; Мораєс, 50