УКР РУС

Динамо – Ворскла: онлайн-трансляція матчу УПЛ – цікаві зміни від Луческу після Барселони

6 листопада 2021 Читать на русском

Динамо та Ворскла зустрічаються у 14 турі чемпіонату України. Склади та онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Лідер УПЛ 2021/22 проти одного з головних претендентів на бронзу. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Ворскла на "Футбол 24", стартує о 17:00. Команди перед звітною дуеллю розділяли 10 очок. Полтавський клуб – зручний суперник для динамівців, які виграли 9 очних поєдинків поспіль. У рідних стінах кияни на внутрішній арені непереможні. В рамках Прем'єр-ліги лише Шахтар зумів відібрати в команди Луческу очки на НСК Олімпійський.

Таке Динамо подобається і викликає повагу, або Де шукати позитив у поразці від Барселони

Після мінімальної поразки від Барселони Мірча Луческу зробив лише дві зміни в основі. Ерік Рамірес (вперше за 4 матчі) та Олександр Тимчик вийшли у стартовому складі. Натомість Олександр Сирота та Денис Гармаш присіли в запас. Томаш Кендзьора перейшов з правого флангу в центр оборони. Юрій Максимов після нульової нічиєї з передостанньою командою УПЛ (Чорноморцем) обмежився також парою перестановок. Олів'є Тілль відбув дискваліфікацію і замінив Пешіча, Чеснаков зміцнив центр захисту, відправивши в запас Челядіна.

Динамо: Бущан – Тимчик, Забарний, Кендзьора, Караваєв – Сидорчук, Шапаренко – Циганков, Буяльський, Де Пена – Рамірес

Ворскла: Різник – Чеснаков, Яворський, Тамм – Пердута, Пуцлін, Якубу, Кане – Рангел, О. Тілль – Степанюк