УКР РУС

Динамо визначило пріоритет на зимове трансферне вікно – один варіант з Європи вже зірвався

25 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Київське Динамо працює над підсиленням складу. За інформацією журналіста Ігоря Циганика, головним завданням "біло-синіх" є пошук центрального захисника.

"Наскільки я розумію, Динамо шукає центрального захисника. Причому пошук відбувається як в Україні, так і за її межами. Називаються прізвища футболістів, які грають за кордоном, але з українським паспортом. Було прізвище Качараби, але кияни, наскільки я розумію, не зацікавлені в ньому.

Також йдеться про футболістів з українського чемпіонату, але вони досить дорогі. Тут потрібно вибрати правильну позицію, щоб зрозуміти, що за цього гравця можна заплатити гроші, а він переїде в Динамо і одразу додасть.

"Тільки в Шахтарі є гравці, здатні підсилити Динамо": Суркіс вразив трансферними планами і чекає грошей за Циганкова

Щодо ситуації з іноземними футболістами, то був певний варіант із центральним захисником з Польщі. Але в останній момент через ситуацію в Україні переговори згорнули. На гравця дуже сильно тиснула сім'я через війну, і він в останній момент відмовився продовжувати перемовини.

Взагалі, ті футболісти, які готові їхати в Україну у воєнний час, не відповідають рівню Динамо. А ті, кого кияни хотіли б запросити з-за кордону – там складно, бо війна. Вони не усвідомлюють ситуації, не розуміють, що таке повітряні тривоги, дрони, які можуть вибухати. Читають новини та розуміють, що у Києві достатньо небезпечно.

Але пошуки центрального захисника продовжуються. І бажано, щоб він був лівоногим. У запасі є Михавко. На нього дуже великі сподівання. Можливо, він отримає шанс у першій команді. Але його молодість на цьому етапі застерігає від того, щоб одразу кидати його у ключові поєдинки.

Наскільки мені відомо, Салюком із Чорноморця Динамо не цікавиться. Кияни більше дивляться на захід. Якщо з'явиться недорогий і якісний варіант в Україні, то вони, звичайно, розглянуть", – розповів Циганик в ефірі Циганик Live.

Нагадаємо, першу частину УПЛ 2023/24 Динамо завершило на 5-му місці турнірної таблиці. Підопічні Олександра Шовковського відстають від лідерів на 6 очок, але мають три гри в запасі.

Шахтар має підсилення для... Динамо, або Чому вчорашнім ворогам варто закопати "сокиру війни"