УКР РУС

"Динамо" U-19 здійснило неймовірний камбек у грі з "Бешикташем" в Юнацькій лізі УЄФА

28 вересня 2016 Читать на русском

Команда київського клубу U-19 у 2-му турі Юнацької Ліги чемпіонів відігралася з 0:3 в гостях у матчі з однолітками зі Стамбула на стадіоні "Юсуф Зія Оніш".

Київське "Динамо" U-19 зіграло 3:3 з турецьким "Бешикташем". Голи забили Озтюрк Мухаммед, Абай Юсуф Джан, Дурмуш Мухаммед, у киян відзначилися Богдан Лєднєв, Денис Янаков, а також третій м'яч у свої ворота забив голкіпер господарів Ібрахім Акінджі.

У першому турі Юнацької ліги УЄФА "Динамо" розгромило "Наполі" з рахунком 4:1, що вселяло оптимізм перед поїздкою до Стамбула.

Однак у поєдинку в Туреччині з перших хвилин все пішло шкереберть. При рівній грі "Бешикташ" реалізував практично 100% моментів, в той час як "Динамо" не зуміло реалізувати жодного з кількох гольових шансів.

"Бешикташ" забив перший м'яч у першій же небезпечній атаці. На 3-й хвилині після прострілу зліва гол на свій рахунок записав центрфорвард господарів Мухаммед Озтюрк. Він же асистував партнерові на другий гол – в порожні ворота забив Юсуф Джан Абай.

У "Динамо" найкращий шанс втратив лівий хавбек Денис Янаков – вийшов один на один з воротарем, але пробив повз ближню стійку. Також моменти були у Янакова, Алібекова і Алексєєва.

Не забили і отримали третій м'яч. Крайній півзахисник "Бешикташа" Мухаммед Дурмуш здійснив сольний прохід з лівого флангу і з лінії штрафного смачно поклав м'яч у дальній кут від поперечини. 3:0 в першому таймі...

Другий тайм юні динамівці почали набагато зібраніше в обороні. Турки перестали створювати моменти, а ось "Динамо" до гольових шансів додало ще й реалізацію. Одна зі спроб проходів Богдана Лєднєва з правого флангу завершилася успіхом. Згодом у схожому стилі, але вже з лівого флангу пройшов і забив лівий хав Денис Янаков. Ще кілька хвилин, і після стандарту воротар "Бешикташа" Ібрагім Акінджі закинув м'яч у свої ворота. 3:3!!!

Наприкінці матчу шанси на успіх були як у господарів, так і у "Динамо", але ніхто не забив. У підсумку, нічия, яку можна вважати закономірним результатом. На поразку кияни в цьому матчі точно не заслуговували.

Юнацька ліга УЄФА (юнацька Ліга чемпіонів)

"Бешикташ" U-19 – "Динамо" U-19 3:3

Голи: Озтюрк Мухаммед (3), Абай (24), Дурмуш (40) – Лєднєв (59), Янаков (66), Акінджі (69, автогол)

"Бешикташ": Акінджі Чаглар, Кепіро, Аксой, Гюндюз - Дурмуш, Абай (Ачікгьоз, 66), Озтюрк Еслем, Карагез, Караташ (Апарді, 89) Озтюрк Мухаммед (Ямач, 90+3)

"Динамо": Маханков Тимчик, Попов, Миколенко, Дубінчак Алібеков Лєднєв, Шапаренко, Смирний, Янаков Алексєєв (Булеца, 67)

Матч Ліги чемпіонів "Бешикташ" – "Динамо" відбудеться у середу, 28 вересня. Початок трансляції о 21:45, стало відомо, де дивитися і хто коментатор. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Що цікаво, перед поєдинком з киянами "Бешикташ" вирвав нічию у "Галатасарая". У матчі навряд прийме участь лідер "Бешикташа". Ребров взяв у Стамбул на гру 21 футболіста. Турецькі ЗМІ назвали головною дійовою особою киян Ярмоленка, в той час як керманич "Бешикташа" виділив 4 найнебезпечніших гравці "Динамо".