УКР РУС

"Динамо" та "Брагу" розсудять голландці

5 квітня 2011

Перший чвертьфінальний матч Ліги Європи між "Динамо" та "Брагою" розсудить голландська бригада арбітрів на чолі з Бйорном Кейперсом.

На лініях йому допоможуть Сандер ван Рукел і Норбертус Сімонс. Додатковими ж суддями, що стежать за подіями поблизу воріт, будуть Річард Лісвелд і Ед Янссен.

38-річний Кейперс є арбітром ФІФА з 2006 року. У цьому ж році голландському рефері було довірено обслуговувати фінал юнацького чемпіонату Європи (U-17), а в червні цього року голландець працював на фінальному поєдинку молодіжної європейської першості між збірними Англії і Німеччини.

Матч за участю "Динамо" він буде обслуговувати не вперше: минулого сезону голландець працював на виїзній зустрічі киян проти іспанської "Барселони" (0:2) в рамках другого туру групового турніру Ліги чемпіонів. Крім того, Кейперс обслуговував два поєдинки Ліги Европи-2008/09 за участю інших українських команд: спершу голландець зафіксував нульову нічию в матчі групового етапу турніру "Металіст" - "Герта", а потім був призначений на матч-відповідь 1/8 фіналу між "Шахтарем" і московським ЦСКА (2:0).