УКР РУС

Динамо – СК Дніпро-1: онлайн-трансляція матчу УПЛ – як це було

29 вересня 2019 Читать на русском

Динамо приймало СК Дніпро-1 у 9-му турі чемпіонату України. Онлайн-трансляцію матчу УПЛ 2019/20 можна було переглянути на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – СК Дніпро-1 на "Футбол 24", стартували о 17:00 за Києвом. Команда Михайличенка після затяжної смуги невдач перемогла і в Лізі Європи, і двічі в першості України. За останні 10 днів кияни здобули 3 звитяги з загальною різницею 7:0. Дніпряни ж, яким дозволили заявити на гру одного орендованого динамівця (Супряга) і заборонили іншого (Булеца), двічі поспіль тріумфували вдома та піднялися в єврокубкову шістку чемпіонату.

Динамо легко било Дніпро-1 – перша домашня перемога за 4 місяці

Гірше за киян домашні зустрічі проводять лише Олімпік і Львів, які не набрали жодного очка. Динамо досі ще не перемагало на своєму полі в УПЛ 2019/20 – шокуючий 1 бал за 3 матчі. З ким, як не з командою Михайленка це виправляти? Найгірша виїзна команда Прем'єр-ліги взяла там тільки 2 очки за 3 поєдинки. Єдиний попередній двобій цих суперників завершився розгромною гостьовою перемогою Динамо в Кубку України 4:1.

Динамо – СК Дніпро-1: дивитись відео – онлайн-трансляція матчу УПЛ 29 вересня 2019

Олексій Михайличенко знову провів ротацію порівняно з попереднім матчем проти Маріуполя. Бущан замість Бойка у воротах, Миколенко змінив Караваєва ліворуч в захисті, Гармаш – Буяльського в центрі поля, а в нападі дует Бєсєдін і Соль – Жерсона і Де Пену.

Динамо – СК Дніпро-1: стартові склади на матч УПЛ