УКР РУС

Динамо розгромило Зірку завдяки дублю Ярмоленка

11 серпня 2017 Читать на русском

У 5 турі УПЛ Динамо впевнено перемогло Зірку – 3:0. Голи забивали Мбокані та Ярмоленко.

До старту 5 туру кияни з 10 очками лідирували в турнірній таблиці, тоді як команда Монарьова перебувала на десятому місці.

За гостей дебютував французький захисник та вихованець ПСЖ – Сесе-Франк Пепе. Денис Гармаш, який не реалізував вбивчий момент проти Ворскли, розпочав гру на лавці (в опорній зоні киян діяли Буяльський та Сидорчук). Новачок Динамо Йосіп Піваріч до заявки на матч не потрапив.

На 7 хвилині Ярмоленко після класного пасу від Сидорчука опинився перед воротами Зірки. Андрій фінтом обіграв Пепе, але замість удару лівою ногою, продовжував "виконувати Мессі", внаслідок чого шикарний момент було втрачено. Хвилин через десять вже Циганков не зумів відзначитися ударом з гострого кута. Наприкінці першого тайму Ярмоленко потужно пробив з метрів п’ятнадцяти – поперечина!

В перерві Хацкевич поміняв захисника Хачеріді на креативного півзахисника Гармаша. Саме Денис на 48 хвилині віддав гольову передачу на Мбокані, який головою перекинув Паста – 1:0.

Далі був дубль Ярмоленка: спочатку Андрій реалізував пенальті (Пепе порушив правила проти Дерліса), а через трохи капітан Динамо замкнув подачу Гармаша. Кияни набирають 13 очок та лишаються на першому місці.

У 6 турі Зірка зіграє проти не надто переконливої Зорі, а кияни спробують перемогти непросту Сталь.

Чемпіонат України 2017/18, 5 тур

Динамо – Зірка – 3:0

Голи: Мбокані, 48, Ярмоленко, 76, пен, 79