УКР РУС

Динамо розгромило Сталь завдяки дублю Кравця

20 серпня 2017 Читать на русском

У 6 турі УПЛ Динамо не мало проблем в поєдинку проти Сталі – 4:1. Дублем відзначився Кравець. Також за киян забивали Віда та Бєсєдін.

Тримаючи в голові майбутній поєдинок проти португальців, Олександр Хацкевич провів ротацію. Так, на лаві для запасних опинилися Мбокані, Дерліс, Гармаш. Кадар та Ярмоленко не потрапили до заявки. Посеред одинадцяти обраних киян опинилися Піваріч, Кендзьора, Бущан, Кравець, все ще "український" Віда. Тренер Сталі Егіше Мелікян не міг розраховувати на орендованих в Динамо гравців: Тимчика, Михайличенко, Щебетуна.

Господарі забили швидкий м’яч. Кравець прострілив на Бєсєдіна, який точно пробив у кут. Відразу після голу Піваріч і Задерака так зіткнулися головами, що хорвата довелося замінити. Замість Йосіпа вийшов захисник 1999 року народження Віталій Миколенко. На 26 хвилині не надто вдала подача Кузика з кутового призвела до атаки Динамо, яку завершив Кравець. На останніх хвилинах першої половини Віда головою забив третій гол киян.

На старті другого тайму Кузик сповна використав класну передачу від Даніеляна. Динамо відповіло другим голом Кравця. Кияни набирають 16 очок та повертають собі перше місце.

Динамо зіграє проти Марітіму 24 серпня, а 27 – проти Маріуполя.

Чемпіонат України 2017/18, 6 тур

Динамо – Сталь 4:1

Голи: Бєсєдін, 2, Кравець, 26, 65, Віда, 41 – Кузик, 54