УКР РУС

"Динамо" пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів з цим складом просто нереально, – Олег Федорчук

20 березня 2017 Читать на русском

Футбольний фахівець Олег Федорчук поділився думкою про перспективи "Динамо" та розповів чого не вистачає київському клубу.

"Боротьби за срібло в цьому сезоні не буде. Немає сумнівів, що "Динамо" втримає другу позицію. Навіть якщо кияни будуть грати другим складом. Просто немає конкуренції. На жаль, ми бачимо, що луганська "Зоря" не справляється без орендованих хлопців. Потрібно було підготувати другий варіант, адже будь-яка допомога не може бути нескінченною. Вони розраховували, що будуть вирішувати завдання за рахунок чужих футболістів. А іншого варіанту просто не виявилося.

Попереду у "Динамо" буде кваліфікація Ліги чемпіонів. І пройти її з цим складом просто нереально. Клуб розгубив впевненість у власних силах. Ми бачимо якісь незрозумілі трансфери. Купують футболістів, а через два тижні говорять, що вони нам вже не підходять. Розлучаються з гравцем основного складу, тому що не можуть домовитися про новий контракт, а потім заявляють, що він може повернутися. Дуже багато речей, які демонструють нездорову атмосферу в клубі. У цьому вся суть проблеми, а не в майстерності футболістів. Там кваліфіковані виконавці, які пройшли через юнацькі та молодіжні збірні. За великим рахунком, в "Динамо" зібрані одні з найталановитіших гравців. Але стратегії розвитку клубу, на жаль, немає", – розповів Федорчук.

, а також у Viber