УКР РУС

Динамо повідомило про стан травмованих Бурди та Бойка

18 листопада 2019 Читать на русском

Головний лікар київського Динамо Леонід Миронов розповів про реабілітацію Дениса Бойка та Микити Бурди, які надовго вибули з гри.

"Микита Бурда через місяць після операції літав на консультацію до хірурга в Іспанію. Професор Рамон Кугат, оцінивши стан його коліна, зробив висновок, що відновлення йде за планом. Також він порекомендував Микиті деякі вправи для коліна. Після повернення з Барселони Бурда продовжує реабілітацію вже з поправкою на вказівки професора, який його оперував.

Гравці Динамо зворушливо підтримали Бурду перед матчем проти Колоса – красивий жест киян

Денис Бойко вже розпочав активні тренування. Протягом двох тижнів він працює у тренажерному залі, а останні п'ять-шість днів тренується і на полі: стоїть у воротах, ловить м'яч, щоправда, поки без стрибків. Крім того, Денис активно займається фізичною підготовкою, тобто відновлює силу м'язів, координацію, спритність. Контрольна МРТ показала, що все чудово. Скарг у нього також немає. У Дениса є величезне бажання зіграти ще в цьому році. Тепер він проходить активну фізичну реабілітацію: працює з тренером воротарів, тренером з фізпідготовки, реабілітологами – все в комплексі", – цитує Миронова офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Бурда зазнав травми в матчі проти Ворскли у 8-му турі УПЛ. Приблизний термін його відновлення – 5-6 місяців. Що стосується Дениса Бойка, то воротар киян був прооперований у жовтні – йому видалили спинну грижу.

"Миколенко цікавить великих європейських агентів": Шевченко де-факто в Мілані, Лунін чекає змін, Тайсон – неактуальний