УКР РУС

"Динамо" перемогло "Нафтовик-Укрнафту" та вийшло у півфінал Кубка України

5 квітня 2017 Читать на русском

У чвертьфіналі Кубка України "біло-сині" здобули мінімальний успіх в Охтирці (0:1).

"Динамо" прогнозовано відразу взяло гру під свій контроль, однак господарі також діяли досить впевнено. Футболісти "Нафтовика" не соромилися пресингувати іменитих суперників на їхній половині поля та проводити позиційні атаки.

На старті зустрічі команди обмінялися кількома напівмоментами. Значно гострішими були гості, адже їхні зусилля завершувалися ударами, а охтирчани рідко доводили атаки до логічного завершення. У другій половині першого тайму гра переважно проходила в центрі поля, без небезпечних епізодів. Лише на 44 хвилині кияни продемонстрували свій клас, реалізувавши стандарт. Морозюк навісив – Гармаш головою переправив м'яч у сітку.

По перерві господарі організували декілька хвилин посиленого тиску на ворота Коваля. Прекрасний шанс зрівняти рахунок змарнував Черній. Він з пари метрів розстрілював голкіпера "Динамо", але не влучив у площину. "Біло-сині" відповіли марнотратством Ярмоленка, для якого все ідеально зробив Бєсєдін. Залишалося лише пробити повз голкіпера, втім, Юрчук зіграв чудово.

Кінцівка пройшла в дусі всього поєдинку. "Нафтовик" намагався пресингувати, однак сил помітно не вистачало. Гості втримували м'яч у себе, не підпускаючи суперників до власних володінь. Попри поразку, охтирчани виступили дуже пристойно та справили хороше враження. "Динамо", у свою чергу, очікувано пройшло у півфінал.

Кубок України, 1/4 фіналу

"Нафтовик-Укрнафта" – "Динамо" – 0:1

Гол: Гармаш , 44