УКР РУС

"Динамо" перемогло на турнірі, де грали дитячі команди "Барселони" і "Ювентуса"

1 грудня 2016 Читать на русском

Київське "Динамо" U-10 з тріумфом повертається в Україну з міжнародного турніру, що пройшов у литовському Вільнюсі з 25 по 27 листопада.

Українська команда, складена з гравців 2006 року народження, у фіналі Ateitis Cup здолала на своєму шляху, зокрема, італійський "Ювентус", інформує офіційний сайт чинних чемпіонів України.

У змаганнях, крім "Динамо" і туринського клубу, брали участь колективи з Латвії, Росії, Швейцарії, а також іспанська "Барселона". Загалом за головний приз змагалися 28 команд, що грали у критому манежі 2 тайми по 18 хвилин у форматі 8+1 на півполя.

Команда Валерія Краснощока і Андрія Башлая на груповому етапі переграла господарів турніру "Жальгіріс" 2:0, а також розгромили російську "Балтику" 5:0 і "Зміну" Мінськ 4:1. У чвертьфіналі юні "динамівці" розбили "Ювентус" 4:1, хоча й програвали після першого тайму.

За крок до фіналу кияни лише за 2 хвилини до фінального свистка дотиснули ще одну команду з Вільнюса. У вирішальному матчі українські діти здолали мінське "Динамо" 3:1.

Приз найкращому нападнику турніру отримав Матвій Пономаренко, який забив найбільше м'ячів . А найкращим півзахисником став Лука Лемешко – хлопчик зі Львова, якого тренери "Динамо" U-10 поки що залучають лише на турніри.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу