УКР РУС

"Динамо" переграло "Дніпро" на його території

9 серпня 2015 Читать на русском

Кияни розібрались із "Дніпром" на його арені з підсумковим рахунком 1:2 в топовому матчі чемпіонату України.

У четвертому турі української Прем'єр-ліги "Динамо" переграло на "Дніпро-Арені" команду Маркевича завдяки автоголу Дугласа та влучному пострілу Мігела Велозу.

Кияни першими проявили свої амбіції перемогти - Гусєв після вкидання м'яча з ауту вибухнув класним дальнім ударом, але Бойко на лінії не задрімав. Згодом Яромленко ударом головою зробив усе, аби відзначився партнер, та Гармаш лише потурбував стійку воріт.

Не могли власними силами, допомогли суперники. Гусєв дальнім пасом з центра поля намагався відправити Мораєса на побачення з голкіпером. Дуглас не відстав від земляка-бразильця і прицільно відправив м'яч у власні ворота над Бойком, який завчасно покинув свій воротарський. Ще одна не зовсім вдала гра воротаря "Дніпра" допомогла "динамівцям" відзначитись вдруге. Ярмоленко використав закидання Мораєса і скинув на Велозу. Перед Мігелем були лише порожні ворота, які він і вразив метрів з 13-и.

На старті другого тайму Федорчук ударом з-за меж штрафного повернув "Дніпро" у гру, але це так і залишилось чи не єдиним позитивом команди Маркевича за весь матч.

Після того, як "Шахтар" втратив перемогу в Полтаві, "Динамо" одноосібно очолило таблицю української першості. Кияни набрали 12 очок, у донеччан - 10.

Україна. Прем'єр-ліга (Ліга Парі-матч). 4-й тур

"Дніпро" - "Динамо" - 1:2

Голи: Федорчук, 50 - Дуглас, 25 (авт.), Велозу, 40