УКР РУС

Динамо – Олександрія: онлайн-трансляція матчу УПЛ – несподіванка від Михайличенка

7 червня 2020 Читать на русском

Динамо та Олександрія у Києві на НСК Олімпійський зустрічаються у 25 турі УПЛ. Онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Олександрія на "Футбол 24", стартує о 17:00. Кияни випереджають команду Шарана лише на 3 бали і не мають права навіть на нічию після перемоги Зорі над Колосом (луганський клуб відірвався на 3-очкову відстань). Динамівці виграли всі матчі сезону в Олександрії, щоправда у чвертьфіналі Кубка України довелося доводити справу до овертайму. Загалом у столиці в останні роки команди проводили рівні поєдинки, долю яких переважно вирішував один забитий м'яч.

Шахтар – Динамо: Україна сподобається на Євро, потенціал киян, антигерої і кращий за Марлоса очима іноземних експертів

Динамо – Олександрія: дивитись матч онлайн – трансляція УПЛ 7 червня 2020

Відзначаємо, що головний тренер господарів посадив на лаву запасних лівого вінгера Беньяміна Вербіча. На його місці, очевидно, гратиме хтось з центральних хавбеків (Буяльський), а той же Карлос Де Пена також не потрапив у старт. Крім цього, після Шахтаря втратили місце в основі воротар Бущан і Попов – у Дениса просто дискваліфікація.

Динамо: Бойко – Кендзьора, Кадірі, Шабанов, Миколенко – Сидорчук, Шепелєв – Цітаішвілі, Андрієвський, Буяльський – Русин

Запасні: Бущан, Забарний, Сирота, Караваєв, Де Пена, Дуелунд, Вербіч, Беніто, Соль

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошніченко – Гречишкін – Лучкевич, Банада, Ковалець, Третьяков – Сітало

Запасні: Білик, Гордієнко, Стецьков, Довгий, Безбородько, Грицук, Шастал, Задерака, Шендрик

Динамо – Олександрія: стартові склади та онлайн-трансляція матчу УПЛ