УКР РУС

"Динамо" не без проблем здолало "Чорноморець"

29 листопада 2015 Читать на русском

У матчі 16 туру чемпіонату України "Динамо" переграло "Чорноморець" з рахунком 2:1 на НСК "Олімпійський".

Перемогу киянам принесли голи Гонсалеса та Ярмоленка у кожному з таймів. "Чорноморець" спромігся відповісти влучним ударом Ковальця. 

Перший тайм обидві команди відверто нудьгували, адже моментів на полі було обмаль. М'яч тримався у господарів, але більше моментів створювали "моряки". Особливо відзначився Коркішко, який моторно втікав від захисту "Динамо" у контратаки. Наприкінці тайму "динамівці" почали тиснути на опонентів, це принесло свої плоди. Команда з Одеси тут же пропустила, а сприяла цьому фірмова атака киян за участю Ярмоленка та Гонсалеса: передача з флангу та розстріл голкіпера. 

Після перерви "біло-сині" одразу помчали в атаку та заробили цінне пенальті, яке без проблем реалізував Ярмола. А далі команди грали вже просто у своє задоволення: одні тримали позитивний результат, інші намагалися не пропустити втретє. При цьому колективи обмінювалися непоганими моментами. Один з таких для гостей все ж таки виявився результативним.

Отже, "Динамо" не відстає від "Шахтаря" та набирає 40 очків. "Чорноморець" - передостання команда УПЛ, 9 залікових пунктів. 

Україна. УПЛ (Ліга Парі-матч), 16 тур

"Динамо" - "Чорноморець" - 2:1 (1:0)  ВІДЕО

Голи: Гонсалес, 43, Ярмоленко, 47 (пен) - Ковалець, 86

Вилучення: Гадрані, 90+1 (Ч)