УКР РУС

"Динамо" на останній хвилині здобуває перемогу над Зорею[ВІДЕО]

19 вересня 2010

Три очки киянам приносять влучні постріли Шевчнка та Вукоєвіча.

Не знаю, про що говорив на нещодавній зустрічі з гравцями президент "Динамо" Ігор Суркіс, але судячи з перебігу першого тайму, ця розмова ніяким позитивним чином не вплинула на гру команди. За всю першу половину динамівці створили лише один напівнебезпечний момент, коли Ярмоленко майже з лінії штрафного трохи недокрутив м'яч у дальній кут. Можна навіть сказати, що контратаки "Зорі" були більш небезпечними. В одній з них з меж штрафного Сергій Сілюк отримав від захисників "Динамо" час на те, аби обробити м'яч і пробити, але влучив у голову Хачеріді. Досить суперечливий епізод трапився на 35-й хвилині. Руслан Фомін під час контратаки вже майже виходив на побачення з Ковалем, але фактично на лінії штрафного його збив Тарас Михалик. Арбітр цієї зустрічі Анатолій Абдула обмежився жовтою, хоча міг запалити перед захисником "Динамо" й червоне світло.

Незадоволений таким перебігом матчу, Газзаєв випустив одразу по перерві Каддурі та Шевченка, і ці два гравці організували гол у ворота "Зорі": Бадр навісив зліва, а Шевченко класно пробив головою. Але це сталося вже після того, як "Зоря" повела в рахунку - класний удар з-за меж штрафного вдався у Білого. Після цього команди не реалізували ще по одному стовідсотковому моменту. Шевченко не використав вихід віч-навіч, а Фомін у контратаці пробив у поперечку. А здобули перемогу динамівці на останній доданій арбітром хвилині матчу. Єрьоменко прострілив справа, Мартищук відбив прямо на Вукоєвіча, який і пробив у вже порожні ворота.

Дуже бліда перемога киян, і поки що немає відповіді на питання, чи правильно вчинив Сурікс, залишивши Газзаєва на посаді головного тренера.