УКР РУС

Динамо розгромило рідний клуб Луческу – ефектні комбінації та тонкі асисти в першому матчі на зборах

5 липня 2023 Читать на русском

Кияни переграли бухарестське Динамо (4:1) на зборах в Австрії. Рахунок та огляд поєдинку читайте в цій новині на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Контрольний матч

Динамо Київ – Динамо Бухарест – 4:1

Голи: Волошин, 10, Царенко, 18, Дубінчак, 67, Кабаєв, 73

Стартовий склад Динамо: Моргун – Караваєв, Попов, Боль, Дубінчак – Шапаренко, Андрієвський – Царенко, Лєднєв, Волошин – Горбач.

Динамо розпочало збори в Австрії зі спарингу проти румунського Динамо. Мірча Луческу обходиться без гравців національної та молодіжної збірних. Андрій Ярмоленко в склад на цю зустріч не потрапив. За рішенням тренерського штабу Динамо вирішило не транслювати перші товариські матчі.

Ярмоленко вже забиває в Динамо і програє "вигнанцям"

Кияни впевнено розбили суперника. Вже в дебюті зустрічі Волошин відкрив рахунок після проходу та класного пасу Шапаренка. А через кілька хвилин Царенко подвоїв перевагу, замкнувши простріл Караваєва з флангу – капітан Андрієвський перед тим чудово зіграв на підбиранні.

Під завісу першого тайму "біло-сині" пропустили один гол, однак по перерві організували ще дві результативні атаки на чужі ворота. Царенко кинув у прорив по флангу Малиша, той покотив у центр штрафного майданчика, де розібрався з суперниками Дубінчак.

Крапку в поєдинку поставив Кабаєв. Українське Динамо побудувало ефектну комбінацію через центр. Беніто п'ятою вивів партнера на ворота, а Кабаєв, обігравши голкіпера та захисників, у знущальному стилі поклав четвертий гол. Впевнена перемога Києва.