УКР РУС

Динамо Київ – Динамо Бухарест: румунські вболівальники зможуть полетіти в Київ і повечеряти з Луческу

24 березня 2021 Читать на русском

Головна дійова особа товариського матчу – Мірча Луческу – візьме участь у офіційній вечері з фанатами бухарестського клубу.

Товариські матчі
завершено
-

Як відомо, під час паузи, викликаної матчами збірних, київське Динамо проведе товариський поєдинок проти бухарестського Динамо. Мета проведення матчу – допомогти "червоним собакам", які нині переживають фінансову кризу, назбирати необхідну суму для отримання ліцензії на наступний сезон (близько 800 тисяч євро). Виручені від матчу кошти (за віртуальні квитки) "біло-сині" віддадуть румунському клубу.

Динамо проведе спаринг із колишньою командою Луческу – екс-колектив тренера киян на межі банкрутства

Вболівальники бухарестського Динамо, які хочуть вирушити з командою до Києва, матимуть можливість це зробити, але без можливості вживу відвідати матч. Замість цього вони зможуть повечеряти з одним з організаторів цього спарингу – головним тренером киян Мірчею Луческу, повідомляє видання Gsp.ro.

З 73 тисяч віртуальних квитків вже вдалося реалізувати 36 тисяч. До слова, найдешевший тікет вартує 2 євро, а найдорожчий – 20,5 євро. Також у продажу є VIP-квитки, які включають в себе вартість перельоту в столицю України, дві ночі проживання у п'ятизірковому готелі і офіційну вечерю з Мірчею Луческу. Ціна такого квитка – 1000 євро.

Нагадаємо, товариський поєдинок відбудеться 27 березня на стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського. Початок зустрічі о 17:00.

"Шевченко привітав у роздягальні": Анатолій Трубін – про збірну України, невдачі Шахтаря і конкуренцію з Динамо