УКР РУС

Динамо і Шахтар винні бразильському гранду кругленьку суму

10 травня 2020 Читать на русском

Лідери УПЛ сумарно заборгували за своїх гравців більше 1,5 млн євро.

Палмейрас представив фінансовий звіт за минулий рік. Як зазначено в документі, бразильський клуб, з-поміж інших, очікує виплат за трансфери своїх футболістів і від грандів українського футболу, повідомляє видання Globo Esporte.

Динамо вимагає грошей у двох бразильських грандів – офіційна заява

Зокрема, Динамо має виконати останній платіж за 27-річного півзахисника Ча Че у розмірі 6 млн бразильських реалів (близько 954 тисяч євро – прим.). Зазначимо, що бразильський клуб через вимушений карантин, спричинений пандемією коронавірусу, дозволив киянам відстрочити виплату на другу половину року. Цікаво, що Динамо вже встигло продати Че Че в Сан-Паулу за 5 млн євро, однак досі чекає на транш за перехід футболіста (хоча ФІФА зобов'язала бразильський клуб виплатити гроші).

В свою чергу, Шахтар винен за Вітао ще 4,5 млн бразильських реалів (близько 715,5 тисяч євро – прим.). Тут термін погашення заборгованості невідомий. До слова, захисник приєднався до донецького клубу у вересні минулого року – "гірники" заплатили 4 мільйони євро за 60% економічних прав на гравця.

"Ніколи не бачили такого – ЯК він це зробив?": Шахтар обставив росіян, а маг збірної України прославився на весь світ