УКР РУС

Динамо хотіло придбати Бербатова

18 квітня 2020 Читать на русском

Легендарний нападник збірної Болгарії Дімітар Бербатов свого часу міг опинитися у київському клубі.

Динамо мало намір придбати болгарського форварда Дімітара Бербатова перед тим, як він перейшов у Бундеслігу, цитує футбольного менеджера Мірчо Дімітрова Novapress.bg.

Андронов поділився баченням стратегії розвитку Динамо – все залежить від Донбасу

"Динамо хотіло Бербатова ще до того, як його продали Байєру. Київський клуб тоді був славетним, зрештою, як і зараз. Він брав участь у Лізі чемпіонів щороку і був у числі найкращих команд Європи. Також Динамо цікавилось Емілем Гаргоровим", – цитує Дімітрова Topsport.bg.

Нагадаємо, Бербатов розпочав професіональну кар'єру футболіста у клубі Пірін у 1998 році, звідки за рік перейшов у софійський ЦСКА. З 2001 по 2006 рр. нападник захищав кольори німецького Байєра, звідки перебрався на Туманний Альбіон, де встиг пограти за Тоттенхем, Манчестер Юнайтед і Фулхем. Також Дімітар бігав у футболках Монако і ПАОКа, а повісив бутси на цвях в індійському Керала Бластерс.

Еміль Гаргоров розпочинав у болгарському Локомотиві. Згодом були місцеві ЦСКА, Лудогорець, Бероє та Вітоша. За кордоном встиг пограти за французький Страсбур, румунську Універсітатю та китайський Шицзячжуан Евер Брайт.

Трансфери Динамо на чорний день – 5 гравців, які поповнять бюджет мільйонами євро