УКР РУС

"Динамо" готується до останніх матчів сезону

4 травня 2011

"Динамо" в очікуванні фінішного спурту. Київський клуб після вражаючої перемоги у надпринциповому матчі з "Шахтарем", готується до заключних трьох поєдинків внутрішнього чемпіонату та півфіналу національного Кубка.

Зайвих претензій на чемпіонство команда Сьоміна вже не плекає, та от дострокового гарантувати комплект срібних нагород абсолютно не проти.

“Реальність подій така, що перше місце вже здобуте. А друга реальність така, що нам ще потрібно вибороти друге місце”, - сказав головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін.

Аби забронювати другу сходинку турнірної таблиці Прем'єр-ліги вже після найближчого, 28-го туру, киянам потрібно на виїзді досягнути позитивного результату у грі проти непоступливих "Карпат". А львів'яни давно встигли закріпити за собою статус домашньої команди. У цьому сезоні на своєму полі, до прикладу, програли лише один поєдинок.

“У Львові, по-перше, складно грати. По-друге, там завжди переповнений стадіон. Люди від своїх вимагають максимальної самовідданості. І мені здається, у "Карпат" достатньо серйозні амбіції на високі місця”, - каже Сьомін.

Протистояння з "Карпатами" через травми ризикують пропустити Юссуф та Хачеріді. Крім того, як відомо, до кінця сезону вибув Михалик. Все ж Сьомін може собі дозволити експерименти із складом. Адже найближчого переслідувача - харківський "Металіст" – “динамівці”, як не як, випереджають - на 8 залікових пунктів.