УКР РУС

Динамо гарантувало участь у груповому етапі Ліги чемпіонів 2021/22 – український гранд опинився у суперзірковій компанії

25 квітня 2021 Читать на русском

Перемогою над петровським Інгульцем у 23-му турі Прем'єр-ліги київське Динамо не тільки достроково завоювало чемпіонський титул, а й оформило вихід у груповий етап Ліги чемпіонів наступного сезону.

Столичний гранд забезпечив собі участь у груповому етапі ЛЧ 2021/22.

Україна втратила пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів – поразки Динамо і Шахтаря виявилися фатальними

Динамо приєдналося до провідних клубів Європи, які оформили путівки до груп Ліги чемпіонів раніше. У компанії з "біло-синіми", зокрема, мадридські Атлетіко та Реал, Барселона, Севілья, англійський Манчестер Сіті та мюнхенська Баварія. Досягнення киян має і негативний відтінок – із єврокубкового сезону 2022/23 Україна втратить гарантоване місце на груповому етапі ЛЧ для чемпіона.

Футбол смакує краще з Pepsi та Lay's! Тож міксуй улюблені смаки завдяки боксу для вболівальників – із ним підтримувати своїх фаворитів у Лізі чемпіонів ще захопливіше!

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Динамо теж грало на груповому етапі головного єврокубка після проходження кваліфікації. "Біло-сині" фінішували 3-ми в квартеті після Ювентуса та Барселони.

Динамо стало чемпіоном України 2021, знищивши Інгулець: голи захисників, феєрія Циганкова, дострокове золото