УКР РУС

Динамо досягнуло результату, якого не траплялось з киянами 22 роки

23 липня 2017 Читать на русском

Київське Динамо перемогло донецький Шахтар у Харкові в рамках 2 туру УПЛ і повторило досягнення з 1995 року.

Як інформує Dynamomania, вперше за понад 20 років Динамо виграло 2-й матч поспіль на полі Шахтаря у чемпіонаті України.

У 2017 році київський клуб завдав команді Фонсеки у Харкові поразки спочатку 2:3 у попередньому сезоні, а тепер 0:1 у поточному.

Востаннє подібне траплялось 22 роки тому. 8 листопада 1994-го Динамо виграло в Донецьку з рахунком 3:1 (відзначились Шкапенко (з пенальті), Михайленко та Мізін, за Шахтар забив з пенальті нинішній глава так званого "футбольного союзу ДНР" Ігор Петров). 2 жовтня 1995 року перемога була мінімальною - 3:2 (забив нинішній асистент головного тренера Олег Лужний, а також Косовський, Беженар – Федьків, Орбу).

На цьому кияни не обмежилися, і 6 вересня 1996 року знову обіграли Шахтар у Донецьку з рахунком 3:1. У Динамо забивали Косовський і той самий телеексперт Леоненко (2), у "гірників" – нинішній наставник "Шахтаря" U-21 Кривенцов.

Шахтар – Динамо: команди вшанували пам'ять загиблих українських воїнів та інші найкращі миттєвості матчу

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар завдяки голу Мбокані. Дивіться відео гола та огляд матчу. Олександр Хацкевич та Паулу Фонсека прокоментували результат зустрічі. Шахтар перерва вражаючу результативну серію. Андрій Шевченко відзначив серце лева Динамо.

Людьми, яких повиганяв Ребров. 6 висновків Класичного дербі