УКР РУС

"Динамо бореться за друге місце в чемпіонаті – це нонсенс": Франков припустив, чого бракує київському клубу

22 квітня 2020 Читать на русском

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков проаналізував ситуацію в таборі віце-чемпіона України.

"Якщо я скажу, що мені подобається те, що зараз відбувається з Динамо, то мене вважатимуть за ідіота. За великим рахунком, Динамо зараз перебуває у вкрай неприємній ситуації. Динамо бореться за друге місце в чемпіонаті. Це нонсенс.

Динамо в Лізі чемпіонів, Зоря – у прольоті: УЄФА готує сенсаційний "план Б"

Ні Хацкевич не працював в ідеальних умовах, ні Михайличенко зараз. Як колись формував команду Блохін. Коли могли закуповувати гравців на 50 млн доларів. І якщо порівнювати це Динамо з тим, яке було тоді, – це небо і земля. Як мінімум.

Динамо бракує чіткого визначення політики клубу. Я розумію, що кожен тренер, приходячи на цю посаду, стає заручником необхідності добувати результат. І йому не пробачать, якщо він пролетить повз друге місце. Я не кажу про конкуренцію з Шахтарем, тому що в даному стані – це з розряду фантастики. Причому, що Шахтар цей – далеко не ідеальний. З ним можна і потрібно грати. Тому в основному проблема у слабкостях Динамо, а не в силі Шахтаря", – цитує Франкова Dynamomania з посиланням на канал Football.ua.

Нагадаємо, після 23 турів УПЛ Динамо посідає 3 місце в чемпіонаті, поступаючись Зорі за додатковими показниками. "Гірники" випереджають киян на 13 пунктів.

Трансфери Динамо на чорний день – 5 гравців, які поповнять бюджет мільйонами євро