УКР РУС

Динамо – Баварія: онлайн-трансляція матчу ЛЧ – лише 1 сюрприз від Луческу, ризик Нагельсманна

23 листопада 2021 Читать на русском

Динамо і Баварія зустрічаються у 5 турі Ліги чемпіонів 2021/22. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Побоялися кияни грати на перемогу проти слабших команд – доведеться виконувати ще складніше завдання. Команда Нагельсманна навіть без 4-5 гравців основної обойми є однозначним лідером і фаворитом не тільки групи E, а й усього сезону ЛЧ. Де дивитися матч Динамо – Баварія онлайн? Гру в Україні показує MEGOGO Футбол Перший, де о 18:45 почне свою роботу передматчева студія. Також зустріч можна переглянути на Воля TV. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Баварія на "Футбол 24", стартує о 19:45. Мюнхенці всі свої питання вже вирішили (для першого місця вистачить і нічиєї), але після поразки від Аугсбурга дуже хочуть реабілітуватися. Команді Луческу потрібно нарешті набирати очки і забивати, аби поборотися хоча б за 3 місце, яке дає право виходу в Лігу Європи. Якщо сьогодні програти, а Бенфіка не поступиться Барселоні, кияни вже не зможуть піднятися з останньої сходинки.

Динамо – Баварія: анонс і прогноз на матч Ліги чемпіонів

Після 5:0 у мюнхенському матчі звітних суперників Нагельсманн зробив 4 зміни. Замість Зюле, Упамекано, Кімміха та Гнабрі вийшли Павар, 19-річний Ньянзу Куассі, Толіссо та Коман. Автори чи асистенти усіх 5 голів нині в основі Баварії. У Динамо змін стільки ж. Кендзьора, Сирота, Буяльський і Шкурін замінили Тимчика, Шабанова, Андрієвського та Гармаша. Певним сюрпризом може бути хіба що поява білоруського форварда Шкуріна, який виходив лише на домашню гру проти Бенфіки. На решті ж позицій всі залізно основні динамівці, які грають, якщо не дошкуляють травми чи дискваліфікації. Відзначимо, що в резерві Баварії вдвічі менше гравців, ніж у киян. Причому лише 4 запасні гостей є польовими виконавцями.

Динамо: Бущан – Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко – Сидорчук, Шапаренко – Циганков, Буяльський, Де Пена – Шкурін

Баварія: Нойєр – Павар, Ернандес, Куассі, Девіс – Горетцка, Толіссо – Сане, Мюллер, Коман – Лєвандовскі