УКР РУС

Динамо – Барселона: онлайн-трансляція матчу ЛЧ – в каталонців молодша основа на "фінал"

2 листопада 2021 Читать на русском

Динамо та Барселона зустрічаються у 4 турі Ліги чемпіонів 2021/22. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Остання команда групи E прагне взяти реванш за мінімальну поразку на полі гранда, якого вже ніхто не боїться навіть у нижній половині чемпіонату Іспанії. Де дивитися матч Динамо – Барселона онлайн? Гру в Україні показує MEGOGO Футбол Перший, де о 21:00 стартує передматчева студія. Також зустріч можна переглянути на Воля TV. Каталонці не виграли ще жодного виїзного матчу цього сезону. Кияни досі не забивали в єврокубках. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Барселона на "Футбол 24", стартує о 22:00. Для обох команд цей поєдинок прирівнюється до фіналу. Адже чергова невдача практично ставить хрест на єврокубкових перспективах.

Динамо – Барселона: анонс і прогноз на матч Ліги чемпіонів

Серхі Бархуан зробив 3 зміни у стартовому складі гостей після нічиєї з Алавесом. Травмованих Деста, Агуеро та Піке міняють Френкі де Йонг, Фаті й Лангле. Відповідно не обходиться без перестановок. Гаві переходить з середини поля на позицію правого вінгера. Депай гратиме в центрі атаки, а не на лівому фланзі. Цікаво, що середній вік основи Барси (24,9 року) відчутно молодший, ніж у Динамо (26,6). Луческу після перемоги над Маріуполем вніс лише одну заміну: Гармаш попереду підміняє Вербіча.

Динамо: Бущан – Кендзьора, Забарний, Сирота, Караваєв – Сидорчук (к), Шапаренко – Циганков, Буяльський, Де Пена – Гармаш

Барселона: тер Штеген – Мінгеса, Ерік Гарсія, Лангле, Альба – Френкі де Йонг, Бускетс (к), Ніко – Фаті, Депай, Гаві