УКР РУС

"Динамо" - "Зоря" - 2:0. ВІДЕО

18 квітня 2011

В останньому матчі 25-го туру української Прем'єр-ліги динамівці Києва здобули легку перемогу в рідних стінах, повернувши собі другу сходинку в таблиці.

Докладніше про матч можна дізнатись ТУТ.

Команда Чанцева у Києві не змогла нічого протиставити "Динамо". Кияни, будучи злими і повними великого бажання реабілітуватись перед рідними трибунами за виліт з чвертьфіналу Ліги Європи, не залишили ні одного шансу гостям.

Вже на 6-й хвилині Даніло прорвався правим флангом, видав навіс в центр штрафного, де Мілевський, трохи "повозившись" зі шкіряним, дотепно переадресував кулю Гусєву, який розстріляв Шуховцева. До завершення тайму на полі була тільки одна команда і "Зорі" дивом вдалось уникнути розгрому ще в першій половині.

А от на другий тайм луганчани, яких приїхало підтримати в Київ немало фанатів, вийшли більш налаштованими. Хоча всі їхні намаганя загострити гру були нівельовані, а остаточного удару по "чорно-білих" було завдано на 59-й хвилині, коли Алмейда виявився найспритнішим у штрафному гостей зі Сходу. До фінального свистка нічого цікавого не сталось, хоч рахунок міг не раз змінитись на користь динамівців.

Перемога повернула "біло-синіх" на другу сходинку таблиці. Наступний, великодній тур, стане багато в чому вирішальним, адже підопічні Сьоміна проведуть дербі проти "Арсеналу", а переслідувач віце-чемпонів - "Металіст" - відправиться на "Донбас Арену". Тож на свята буде дуже гаряче.

"Динамо" - "Зоря" - 2:0 (1:0)

Голи: Гусєв 6, Алмейда 59

"Динамо": Шовковський, Данило, Юссуф, Алмейда, Попов, Вукоєвіч, Гармаш, Єрьоменко (Михалик 76), Гусєв, Ярмоленко (Алієв 84), Мілевський (Кравець 56).

Запасні: Коваль, Бетао, Хачеріді, Зозуля.

"Зоря": Шуховцев, Ярмаш, Каменюка, Ковальов, Тесак, Полянський, Ліпартія, Білий (Ємельянов 82), Лазарович (Хомченовський 19), Сілюк, Касьян (Мадоу 46).

Запасні: Мартищук, Аддо, Цакіч, Шевчук.

Попередження: Даніло 57, Вукоєвіч 57 - Ярмаш 55, Білий 81