УКР РУС

"Динамо" - "Ворскла". Анонс

13 березня 2011

Чи зможе команда Павлова зупинити "Динамо"?

21 тур. 13.03.2011. 19.00. Київ, ст. "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова трансляція на нашому сайті.

Так історично склалося, що полтавська "Ворскла" є одним з найважчих суперників для київського "Динамо" у чемепіонатах України. Практично у кожному сезоні ворскляни відбирають очки у вітчизняного гранда. Так сталося і в теперішньому чемпіонаті: у матчі першого кола у Полтаві команда Павлова переконливо переграла колектив на той час Валерія Газзаєва з рахунком 3:1.

Звичайно, те "Динамо" кардинально відрізняється від теперішньої команди, яка в чотирьох матчах у новому сезоні відвантажила у ворота своїх далеко не слабких суперників ("Бешикташу" двічі, донецькому "Металургу" та "МанСіті") загалом 12 голів, при цьому пропустивши лише один. Ось до такого суперника в гості й приїде "Ворскла". Але навряд чи хтось повірить у те, що в команди Павлова труситимуться колінця перед грандом - такого ніколи не було і, мабуть, не буде. Так, "Ворскла" може програти, але аж ніяк через страх перед суперником.

Взяти хоча б матч попереднього туру, у якому полтавчани відібрали очки у ще одного претендента на зону Ліги чемпіонів - харківського "Металіста". Причому у тому поєдинку у команди Маркевича не було практично жодних шансів на успіх. Можна не сумніватися, що команда Павлова зробить усе можливе, аби відібрати очки у ще одного фаворита.

Результат та перебіг цього матчу залежить багато у чому від того, як швидко зможе забити "Динамо". Якщо це станеться у першій половині гри, то підопічні Сьоміна скоріш за все не матимуть проблем із суперником і спокійно доведуть поєдинок до власної перемоги. У разі якщо "Ворскла" не пропускатиме досить довго, то у команди є великі шанси вивезти очки з Києва. Адже навряд чи динамівці напередодні повторної гри із "МанСіті" докладатимуть надзусиль, аби перемогти свого суперника. Все-таки справи у Лізі Європи у команди Сьоміна йдуть непогано, а з чемпіонськими амбіціями, зважаючи на солідний відрив "Шахтаря", доведеться почекати до наступного сезону. Тому не виключено, що основну ставку динамівці зроблять саме на єврокубкові матчі.

Травмовані - Богуш, Маграо, Каддурі (усі - Динамо)

Дискваліфікованих немає.

Матч першого кола: "Ворскла" - "Динамо" - 3:1 (Сачко, 47, Краснопьоров, 84, Безус, 91, пен. - Алмейда, 52).

Прогноз на матч - 2:0.