УКР РУС

Русин: Динамо – це клуб, який у моєму серці з дитинства, я не проти провести там усю кар'єру

24 жовтня 2019 Читать на русском

Нападник Динамо Назарій Русин, який наразі виступає за Зорю на правах оренди, розповів про свій міцний зв'язок зі столичним клубом.

"Так, мені, як і всім українцям, хотілося б пограти в Європі. Але якби я провів хорошу кар'єру в київському Динамо, мені вже не було би потрібно ніякої Європи. Динамо – це клуб, який у моєму серці з дитинства. Як в Олега Гусєва чи Дениса Гармаша. Я не проти провести там усю кар'єру.

Рафаїлов пояснив користь орендних угод на прикладі Лєднєва та Русина

Визначальними для моїх симпатій стали матчі Динамо проти Манчестер Юнайтед у Лізі чемпіонів (сезон 2007/08, кияни двічі поступилися – 2:4, 0:4, – Футбол 24). Коли Кріштіану Роналду їм забив – я тоді дуже любив португальця. Так Динамо стало моєю улюбленою командою в Україні. Мій батько також вболіває за Динамо. Зрештою, у Західній Україні майже всі підтримують київський клуб", – заявив Русин.

Нагадаємо, що 20-річний форвард виступає за Зорю на правах оренди. У складі луганців він вже встиг відзначитися п'ятьма голами в 11 матчах.

Повна версія інтерв'ю Футбол 24: "У Зорі мене називають "Хижаком": Назарій Русин – про методи Скрипника, червону картку і Динамо