УКР РУС

"Динамо" – "Шахтар" та ще 4 топ-матчі вікенду, які варто подивитись і спробувати спрогнозувати

9 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" анонсує і прогнозує топ-матчі вікенду у Європі.

Найближчими днями на нас очікують цікаві матчі в топ-чемпіонатах. "Футбол 24" анонсує та пропонує вам спрогнозувати результат найцікавіших матчів вікенду.

МЮ – "Тоттенхем", 11 грудня, початок о 16:15

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

"Манчестер Юнайтед" йде на звичному ще для періоду Ван Гала 6-му місці. У матчі проти "Тоттенхема" команда тепер уже Моурінью спробує здобути лише свою 3-тю перемогу за 10 останніх матчів в АПЛ. Результати команди, м'яко кажучи, не вражають. Втім, саме "Тоттенхем" є найближчим суперником, якого можуть наздогнати манкуніанці. Принаймні, в разі перемоги, вони наблизяться до лондонців на 3 очки.

"Тоттенхем" Маурісіо Почеттіно на тижні переміг ЦСКА в Лізі чемпіонів, чим гарантував собі право виступати в плей-офф Ліги Європи. В чемпіонаті команда теж здобула кілька перемог після тривалої безвиграшної серії. В останніх двох очних матчах суперників на "Олд Траффорд" МЮ двічі перемагав, не дозволивши гостям навіть забити бодай один гол. Тому в неділю "Тоттенхем" спробує перервати цю поки що короткотривалу серію.

Прогноз "Футбол 24"

Гості матимуть більше часу на відпочинок перед грою, але, в цілому, гра має бути рівною, тому прогнозуємо нічию.

МЮ – "Тоттенхем" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

ПСЖ – "Ніцца", 11 грудня, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Setanta Sports +"

У Франції відбудеться протистояння неочікуваного лідера сезону "Ніцци" та ПСЖ, який поки що йде на 3-му місці в чемпіонаті. Не найкращі виступи парижан на чолі з Емері викликали незадоволення збоку керівництва клуба. Втім, ПСЖ не збирається ще до матчу складати зброю. Навпаки, команда має чудовий шанс наблизитись до лідера лише на відстань 1 очка.

"Ніцца" підходить до матчу з парижанами з позиції сили. Команда не особливо напружувалась у Лізі Європи, не пройшовши у плей-офф турніру. Натомість, команда Фавра зосередилась на внутрішньому чемпіонаті, де програла лише 1 гру за 16 попередніх турів. У "Ніцці" ожив Балотеллі та хорошу гру показує добре відомий нам Беланда. Гості гратимуть на перемогу, хоча ПСЖ не програвав вдома ще з 20 березня цього року.

Прогноз "Футбол 24"

Господарі не у найкращій формі, тому лідер чемпіонату цілком може не програти на полі парижан.

ПСЖ – "Ніцца" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Динамо" – "Шахтар", 12 грудня, початок о 19:00

Телетрансляція на каналі "2+2"

Останнім матчем перед зимовою перервою в Україні стане протистояння двох грандів нашого чемпіонату "Динамо" і "Шахтаря" у Києві. "Динамо" у вівторок каменя на камені не залишило від "Бешикташа" у Лізі чемпіонів, суттєво покращивши собі настрій перед грою з "гірниками". Інша справа, що в таблиці кияни відстають від донецького клубу вже на 10 очок. Тому тільки перемога дозволить їм триматися у боротьбі за чемпіонство.

"Шахтар" же проти "Браги" у Лізі Європи не перевантажив ігровим часом гравців основи. Відтак, футболісти матимуть більше часу на відпочинок і цілеспрямовано готуються саме до важливого матчу в чемпіонаті. Команда Фонсеки перебуває у хорошій позиції перед грою з "Динамо", адже саме киянам потрібно йти вперед та грати на перемогу. Це може дозволити "Шахтарю" використовувати свої фірмові контратаки.

Прогноз "Футбол 24"

Нас очікує напружений матч, в якому "Динамо" буде вкрай важко завдати поразку "Шахтарю", який непрогравав з літа. Тому нічия має бути закономірним результатом.

"Динамо" – "Шахтар" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Вільяреал" – "Атлетіко", 12 грудня, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

В Іспанії відбудеться матч одних з головних переслідувачів "Барселони", яка йде другою. "Вільяреал", якщо б не 3 поразки в останніх 5 матчах в чемпіонаті, міг, щонайменше, йти на рівних з каталонцями. Зараз відстань між ними – 5 очок і 3 місця в турнірній таблиці. Востаннє в Прімері господарі вигравали ще місяць тому, і нарешті здобути 3 очки в принциповому матчі проти "Атлетіко" буде вкрай важливо.

"Матрацники", хоч і мають на 2 очки більше, ніж у "ВІльяреала", теж грають нестабільно. В попередніх 6 турах команда Сімеоне перемогла лише двічі. Ще й у вівторок програла "Баварії" в Лізі чемпіонів. Та навіть це дозволило їм виграти групу і вийти в плей-офф ЛЧ. Тому саме зараз є час сконцентруватись на внутрішньому чемпіонаті, і показати максимум у грі проти прямого конкурента.

Прогноз "Футбол 24"

Востаннє більше двох голів у очних матчах команди забивали ще у 2012 році. Тому ризикнемо спрогнозувати безгольову нічию.

"Вільяреал" – "Атлетіко" 0:0

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Рома" – "Мілан", 12 грудня, початок о 22:00

Телетрансляція на каналі "Setanta Sports"

У Італії в 16-му турі зустрінуться друга і третя команди турнірної таблиці. "Рома" перебуває у чудовому настрої після перемоги у Римському дербі у попередньому турі. Таким чином команда Спалетті очолює пелотон переслідувачів "Ювентуса". Слід зазначити, що "Рома" виграла всі 7 домашніх матчів у Серії А в цьому сезоні, забивши в них 23 голи (3,3 в середньому за гру). Тому гостям буде складно вивезти очки зі "Стадіо Олімпіко".

"Мілан" же перебуває у чудовій формі. "Россо-нері" виграли 9 з попередніх 12 ігор в чемпіонаті, програвши при цьому лише одного разу. До того ж, перед цим туром "Мілан" очолював таблицю гостьових матчів. Тому команда знає, як будувати гру на виїзді. Обидва клуби на 4 очки відстають від "Ювентуса", і жодному з них не хочеться відпускати лідера на більшу відстань.

Прогноз "Футбол 24"

Нас очікує чудовий матч, в якому можлива інтрига до останніх хвилин і мінімум 3 забитих голи. Припустимо, що домашні стіни таки допоможуть "Ромі" відстояти своє друге місце в таблиці.

"Рома" – "Мілан" 2:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Неймовірна історія фана "Вест Хема", який зіграв за улюблений клуб