УКР РУС

"Динамо" - "Карпати" - 1:0 [ВІДЕО]

16 жовтня 2010

Динамівці мінімально перемагають команду Кононова.

Кияни прогнозовано захопили контроль над м'ячем і вже з перших хвилин розпочали турбувати захист "Карпат". Допоміг динамівцям швидкий гол: Несмачний подав з кута поля, і Алмейда головою результативно замкнув цей навіс. У цій ситуації - очевидна помилка голкіпера "Карпат" Віталія Руденка. Після цього кияни створили ще кілька напівмоментів, які особливої загрози воротам "зелено-білих" не спричинили. Що стосується карпатівців, то у першій половині вони не були схожі самі на себе. Єдиний момент команді Кононова фактично подарував голкіпер "Динамо" Максим Коваль, який необачно вийшов з воріт, але Зеньов, перекидаючи воротаря, влучив у стійку. Натомість у "Динамо" було ще два стовідсоткових шанси. Спочатку Шевченко після подачі з кута поля від того ж таки Несмачного пробив в сантиметрах від стійки, а згодом Гільєрме не реалізував чистий вихід віч-на-віч - у цьому епізоді Руденко реабілітувався за ляп при пропущеному голі.

У другій половині карпатівці значно активізувалися і вже більше часу провели в атаках. Щоправда, за весь тайм підопічні Кононва не спромоглися бодай на один небезпечний момент біля воріт Коваля. Натомість "Динамо" принаймні одного разу могло забивати, але Зозуля з 10-ти метрів примудрився пробити над поперечиною. В одному з епізодів арбітр матчу Вакс зобов'язаний був давати пенальті, коли Федецький двома руками відверто завалив Алмейду у власному штрафному, проте свисток судді у цьому епізоді промовчав.

Отож, перша перемога на посаді головного тренера в Олега Лужного, хоча гра київського гранда залишає бажати кращого. Дещо розчарували карпатівці: за весь матч - лише один момент, та й то після грубої помилки Коваля.